Smögen #2

Idag har jag tillbringt min dag i en bil och på ramsvik camping. Jag har badat, solat och såklart fotat. Jag har fiskat krabbor också, det är faktiskt ganska kul att vara barn när man kan :)

Vi åkte ca kl 10.00 från helsingborg och sen vi typ kl 15.00 så kom vi till ramsvik camping sen har jag tillbringat hela dagen till att bada mm.

Nu ska jag nog snart gå ut och göra något, ha det gött!

  


HJÄLP!!!

Jag behöver verkligen hjälp, jag måste ha en ny design till min blogg och när jag gör en design så blir jag ALDRIG nöjd!

Är det någon som kan vara en sockerbit och hjälpa mig???

JAG BEHÖVER HJÄLP MED DESIGNEN!


Smögen

Imorgon ska vi till Smögen för att min lillebror spelar kalles kaviar cup (fotboll). Det gjorde jag också förra året, det är värkligen en jätte fin/bra cup, vi ska bo på en camping som heter ramsvik camping, den är värkligen jätte fin.
Vi ska vara i Smögen Tis-Sön.
Jag ska såklart ta med kameran så det kommer bli underbara bilder, hoppas jag :)

Nu kommer jag inte blogga på ett tag men ni får stå ut, eller jag kanske tar med datorn för det är ganska långt att köra bil dit så jag kanska bloggar i bilen :D


 Väldigt väldigt suddig bild men den är från google.    I dessa stugorna ska vi bo i i 6 dagar.


Nu har jag köpt en longboard :D
Longboard

Nu ska jag göra en ny header till bloggen.
Jag vet inte om jag ska köpa denna longboarden (den på bilden) eller är det onödigt??? Men den kostar bara 499:- (det är biligt för en longboard). 
Vad tycker ni? 

Talawa Longboards Stone Surf


Midsommar afton

Idag har jag firat/firar midsommar afton med min kusiner och mormor och morfar, vi åt massa god mat och massvis med jordgubbar med glass och grädde :D Sacke ska följa med occ hem och sova över =) Nu ska vi sanrt ta bussen hem.
har ni haft en bra midsommar afton??? Det har jag iallafall.

Sorry!

Förlåt för dålig bloggning men det är faktiskt sommarlov och jag har varit på fotbollsskola hela veckan och den slutade idag. Igår på fotbollsskolan så kom Alexander Gernth (stavning) och Erik Sundin dit ganska kul faktiskt :D Jag fick deras autografer,  happy :D

Imorgon är det midsommar afton :D Hoppas det blir fint väder och många jordgubbar.
???

Jag vet inte vad jag ska skriva till er...? Inget specielt har hänt, så ja... nu ska jag nog "snart" gå och nanna för jag ska upp tidigt imorgon ska träffa Ebba kl 08.00 för vi ska på fotbolls skola.


ses


Nytt armband

Idag har jag vari på väla med mamma och köpte ett efterlängtat armband från humanity.
I´am happy :D


Nitondejunitvåtusenelva 10.25

Godmorgon jag vaknade för ca 20 minuter sedan (skönt att få sova länge på sommarlovet) och snart ska jag äta frukost. Idag ska vi spela vår sista serie match för detta året mot eskilsminne (dom är väldigt bra) jag hoppas att vi vinner denna matchen! Igår hade vi fest med familjerna Wyndhamn och Gunnarsson det var jätte roligt vi kollade mest på film och spelade spel. Ha det gött :)

Flowers and fire  

  


Deal

Idag gjorde jag världens bästa deal med min lilleboro, han frågade om jag ville klippa gräset (vi har väldigt liten gräsmatta) istället för han, jag sa såklart nej med då sa han för 20kr ?, nej 30kr ?, nej 40kr ?, nej 50kr ?, okej. Så himla lat min brosha (stavning) är! Så nu är jag 50kr rikare :D

Nu ska jag kolla bloggar och fixa lite med bloggen, ses

Föresten GRATTIS Olivia + alla i din familj till den nya familje medlemen, Popsen (en häst) hoppas att han ska trivas hoss er :D

 
Bilden är oredigerad


Godmorgon alla pigga (dom trötta skiter vi i)

Idag ska jag va med Ebba, vibska ses kl 10.15. Vi ska spela minigolf på vikingstrand, jag ska ta med kameran och fota när vi är "duktiga". Nu ska jag snart äta lite frukost och klä på mig. Ha det gött!!!

Sommar present

SOMMARLOV, äntligen har det blivit sommarlov! Det ska bli riktigt skönt att få vara ledig från skolan "några" veckor och bara slappa hela dagarna.

Just nu är Axel, mamma och pappa och kollar på en bmx till Axel. Varje år så får jag och Axel en present av mamma och pappa så att vi har något att "göra" hela sommaren, Axel ska då får n bmx och jag fick 1000:- det var inte förventat att jag skulle få så mycket men Axel ska ju få en bmx så, ja. Jag vet ej om jag ska köpa en longboard för pengarna, eller så ska jag bara ha lite pengar till hands det kan ju vara bra ifall man hittar något fin som man villa ha.

Imorgon ska jag va med Ebba, vi ska spela minigolf och ha kul som vanligt! (jag har inte spelat minigolf på typ tusen år käns det som så Ebba, du kommer nog att få en lätt match imorgon)  :)

Detta var kanske ett lite onödigt inlägg...


Bilden har inget med inlägget att göra


 


Eller...

Longboard

Jag vill verkligen ha en longboard, denna tycker jag är väldigt fin:
Just nu:Just nu är jag inte glad! jag får troligen inte följa med ett gäng tjejor till bakken på onsdag :(


Nytt skal till ipoden <3
Laddar in musik

Just nu håller jag på att ladda in musil i ipoden, det behövdes faktiskt lite nya låtar i den.

Idag har jag varit på Tosselilla med familjen och med Axels kompis Alexander, det var kul men precis när jag skulle åka extreme fly så stängde dom den :`( Aja, jag får vell åka den på liseberg nu på torsdag om vi ska dit med fotbollen :D

Imorgon börjar vi kl 09.00 (som vanligt), vi ska spela brännboll hela dagen på pålsjö slott, kul. Sen på Tisda så slutar vi skolan och får SOMMARLOV :D :D :D Detta året i sexan har verkligen gott jätte fort, jag mins första dagen i sexan... :)


Bild i repris


Nu sticker jag till skolan

Ses

RSS 2.0