Inget att göra


Jag saknar dig!


Ja, som rubriken säger så har jag inget att göra, vi har INGA läxor (vilket är väääldigt skönt). Jag känner för att dra ner till stan och hitta på något men vi får se.
Som ni märker så uppdaterar jag inte bloggen så mycket nu för tiden men det är bara för jag inte har TID och för att det är sååå tråkigt väder ute.
Men jag försöker uppdatera så ofta jag kan :)
I går tror jag det var, var jag på väla med mamma, jag hittade en jacka nu till "våren", ett par röda/oranga jeans och en tröja :D Så nu är det bara värme och lite sol som fattas.

Nu ska jag nog måla mina naglar i någon härlig färg, ses

-Ellen


Blääää!Åååå, vad jag hatar detta vädret! Igår var det sol och ganska varmt, men idag är det molnigt, kalt och DET SNÖAR! Jag önskar att det bara kunde bli vår NU!
Jaja, vi få hoppas på att den kommer snart.

Nu ska jag till väla med mamma, ses <3

-Ellen


Bacon

Vad gör alla en solig dag som denna? Själv står jag i köket med 2 hundar på mina axlar och steker bacon.
Ikväll ska jag ha "vuxen kalas" så släkten kommer och ska äta här så det är det jag har gjort idag (lagat mat och fixat lite).

Jag passar även en hund till våra kompisar som är och åker skider i Norge. Hoppas ni har det bra för det har iallafall Zorro xD

-Ellen

Såhär ser det ut när man steker bacon:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2402466/images/2012/pic_190959263.jpg" class="image">


Spa

Onsdag till torsdag är jag och min kära familj på spa i Göteborg, hoppas alla har ett bra sportlov :)


Just nu :D


Sjuuuuk...


Bild från när det var så fint ljus härom dagen

Ni kanske märker att jag inte har bloggat på ett tag men jag har faktiskt varit sjuk och inte pallat med att blogga. Men nu ska jag blogga lite oftar för nu är jag nästan frisk :)

Idag var det skola som vanlig men på idrotten så var vi ute istället och hade snöbolls krigt, jag blev bara liiite mulad av min kompis kajsa och några fler... och jaaa... jag kom "precis" hem.
På torsdag har vi SO prov -.- Vi ska kunna vart "alla" floder, åar, länder mm ligger och heter i europa :/ Så det är nog det jag ska göra i eftermiddag, YEY! (not)

-Ellen


Ingenting


Idag har jag inte gjort så mycket, jag har bara varit ute och fotat lite vid havet och när jag kom dit så var det is på havet (den var jätte tjock, så man kunde stå på den). Jag har även läst lite i en bok som är jätte dålig (en läxa).

-Ellen


ICE

Idag är det fredag, YEY!!! Veckan har verkligen gått fort.

Idag var det skola som vanligt, efter skolan va jag med Ebba och Kajsa :)
Nu ska jag bara mysa framför tvn och äta godis <3

-Ellen


Ljus-Ellen


.

Inget roligt har hänt, inget tråkigt har hänt, INGET ALLS HAR FAKTISKT HÄNT, det är dööö trist väder så det är inte sp kul att fotografera, så jag har inte så mycket att skriva om just nu.

Detta var väll ett roligt inlägg... not!

(Inlägg från ipoden)

-Ellen

Ni får en bild på min fina kompis Kajsa:)


RSS 2.0