Sovis med Olivia

Idag sov jag över med Olivia, vi kollade på film (Avatar). På kvällen igår så körde pappa ut oss till Olivias häst för hon skulle ge den och tre andra hästar mat, det var samma sak på morgonen (kul).

 
Snodde en bild från Olivias blogg på Pope / Popsen

- Ellen


Bilder från TurkietBild 1: Ignorera
Bild 2: Någon som fiskar (antagligen för att få mat)
Bild 3: Jag fattar inte hur man kan bo så (det är jätte synd om dom)
Bild 4: Jag och Axel hoppar från båten ner i det kalla flod vattnet
Bild 5: Utsikten från balkongen från vårt hotelrum
Bild 6: Sköldpadda :)

-Ellen


HBG festivalen

Igår var jag på HBG festivalen men Ebba , Vilma och Sara, det var jätte roligt och jag shoppade en väska och någon sak till naglarna typ en fil ( den gjorde naglarna blanka och fina ).
Senare ska jag va med Ebba en liten stund.
Sen ikväll så kommer Oliva och Zorro (deras hund) för deras föreldrar är på fest och då ska dom sova över här 8D, kulkul.

-Ellen


Hemma från TURKIET

Japp, då var man hemma i kalla sverige. Vi kom hem idag kl sex på morgonen så jag har sovit ganska länge. Jag skulle gära stanna en vecka till, men då skulle jag dö av längan av Sixten så det var ganska skönt att komma hem ändå. Men här är det bara typ 15 grader och i turkiet var det ungefär 46 grader och SOL, det är ungefär 30 graders skilnad!!! Varför ska det alltid vara så kallt i Sverige?!

Jag har shoppat mycket i Turkiet, Jag har inte laddat in bilderna från turkiet än så ni får vänta lite.
Detta köpte jag:

*
Huvtröja (Hollister)
*Nyckerinar (2 st)
*Sandaler
*Converse väska
*Armband (13st)
*Björnborg trosor typ tusen, nej men väldigt många
*Solfjäder (man behövde verkligen det)
*Sol brillor (RayBan)
*Handduk (Puma)

Jag tror att det var allt.

Vi var på en utflykt också, vi åkte båt (en jätte fin gammal träbåt) på en flod där vi såg sköldpaddor. Vi badade också från båten, det var iskallt i vattnet i floden! Det var mycket bättre att bada i havet, som vi också gjorde. Sen så åkte vi till ett vattenfall med bil, det var jätte fint. Där vi åt konstig glass, eller glassen var inte konstig men han som sålde den var konsig på ett roligt sätt.Nu ska jag snart träffa Ebba, men först måste jag nog äta lite.

-Ellen


Turkiet


Bild från google på Turkiet, Alanya


Nu sticker jag till Turkiet och värmen. Jag kommer inte att kunna blogga på ca en vecka men det får ni stå ut med.

Ni får ha det bra här hemma i Sverige!

-Ellen


Godnatt

-Ellen


PackarNu håller jag på att packa för vi åker ju till Turkite imorgon :D Jag längtar verkligen jätte mycket!

Idag ska jag inte göra någonting, bara vara hemma och packa, sen så kanske jag ska åka till stan med mamma och köpa lite saker som kan vara bra att ha med sig till Turkiet.

-Ellen


Japan vann finalen, och är världs mästare!

*ni ser rubriken*

Imorgon ska jag va med Malin, det var längesen jag var ded henne, det ska bli jätte kul!

-Ellen


RubrikIgår var det jätte fint väder, solen sken och det var ganska varmt.
Men idag är det jätte dåligt väder! Det regnar, blåser och är kallt, iallafall i Helsingborg i Skåne. Hur dant väder har ni???
Tur att man snart ska till Turkiet (på Onsdag)

Idag ska jag va med Kajsa vid 12, jag vet inte vad vi ska göra menmen det får vi se.

Ha det bäst!

-Ellen


Tropikariet

Igår var jag på Tropikariet med Kajsa och Axel, det var kul.

Ikväll ska vi kanske ut med våra kompisars båt :D Vi ska nog åka över till Danmark och grilla :D KULKUL!Man fick inte fota med blixt så bilderna blev inte så jätte bra.

-Ellen


Sovis med Kajsa

Idag sover jag över med bästaste Kajsa, vi har kollat på någon konstig film, det var ganska roligt Nu sitter vi här och är jätte sociala med varsin iPod i handen socialt va??? Imorgon ska vi kanske till Råå basenger som vädret vill det. Jag hoppas att Ebba har det bra på tosselilla! Jag har tyvär ingen bild och inlägget blir lite konstigt men det är för att jag skriver från min iPod. -Ellen

SofieroIdag har jag som ni kanske vet varit på Sofiero, det blev mycket bilder på blommer så det kommer ni att få se mycket av i bloggen.

När jag kom hem från Sofiero så satte jag på en film som hette i hennes skor (In her shoes) den var ell bra. Sen ringde Kajsa och frågade om jag ville va med henne och Ebba, det ville jag såklart! 

-Ellen


Ett försenat innlägg (vad jag har gjort idag)Idag ska jag till Sofiero med Axel, och mammas jobb (mamma jobbar på en förskola). Jag och Axel kommer nog att gå själva. Jag ska nog för det mesta bara fota. Sen ska vi kanske äta glass på Sofiero kiosken (det är inte så fint väder idag).

Sen så kanske jag ska va med Ebba och Kajsa som har kommit hem från italien :D Jag har saknat henne! Ååå, jag vill också till värmen nu!

-Ellen


Ska till stan med Ebba nuLäs rubriken

Idag kommer Kajsa hem, saknar henne super duper mega mycket!

-Ellen


SommarIdag är det sommar för idag ska jag gå på fotboll, HIF-DIF (helsingborg-djurgården) Vilka hejar man på??? Jo HIF såklart!

Nu ska jag bara...vet inte vad jag ska göra, men det blir nog datan.

- Ellen


Sakerna jag köpte i Smögen...lite sent...

- Ellen


Stranden idag igen 8D

Idag var jag på staranden med Ebba, det var jätte roligt. Nu ikväll så ska vi sova över och ha ännu mera skojigt (stavning).

Detta blev ett kort inlägg som inte var meningen menmen jag har inte så mycket mera att säga...eller jo, jag längtar skit jätte mega super duper mycket till vi ska till Turkiet!


Tumme upp på det!

- Ellen


Glömsk

Hur kan man vara så glömsk som jag??? Jag glömde min kamera hemma igår och jag som ville foto på stranden! Ååå, jag stör mig på mig själv... Jag gick ialla fall med mig min longboard och sacke hade också med sig sin, så vi åkte lite vid stranden och sen åkte vi till friabad, det är jätte bra att köra longboard där, det går så lätt och snabbt! När vi skulle cykla hem (vi cyklade igår från / hem till mariapark till vikingstrand, mormor och morfar bor där) så började det att ÖSS regna och blixtra när vi bara hade cyklat en liten bit, så när vi kom hem så var vi JÄTTE blöta, det såg ut som vi hade dushat med kläderna på. Sen när vi hade torkat gick vi och nanna. Nu så ska jag nog snart äta frukost sen så ska jag...jag vet inte vad jag ska göra idag. -Ellen

Stranden

Godmorgon eller man kanske säger godmiddag?

Nu ska jag snart till stranden med familjen + kusinen för att bada och sola, kul.
Senare ikväll ska vi till mormor och morfar för att mormor fyller år, jag tar nog med mig kameran.

Jag vet inte vad jag sak skriva mer, det är typ bara det jag ska göra, så jag säger vell byebye :)


En bild från i vintras, jag har inga ny tagna bilder så ni får vänta lite...

Stan

Idag ska jag inte va med Ebba för att hon mår inte så bra D: Jag tycker synd om dig Ebba!

Efter lunch någon gång ska jag och Axel ta bussen till stan och träffa mamma och vår kusin + hans mamma. jag kanske ska köpa en resväska och en klänning :)

Ses


Ebba


RSS 2.0